Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een gastronomische keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het menu 'Enjoy', à la carte gerechten of lunchmenu.

divider
 
Bistro Jett

MENU “enjoy”

Zeebaars / Bar

mierikswortel – radijs – zeebanaan / raifort – radis – banane de mer

Zeeduivel / Lotte  

groene asperge – Thaise basilicum – 5 spice / asperges vertes – basilic Thai – 5 spice

Sint-Jacobsvrucht (*) / Coquilles (*)

varkenswang – belugalinzen - postelein / joue de porc – lentilles beluga - pourpier

Hazenfilet / Filet de lièvre

peterseliewortel – stoofpeer - walnoot / racine de persil –  poire – noix

Yuzu / Yuzu

kokosnoot - opalys / cocos – opalys

Extra assortiment kaas + € 15

Fromage supplémentaire + € 15

Kaas i.p.v. dessert (4 gangen) + € 7

Fromage a.l.d. dessert (4 plats) + € 7

4 gangen 4 plats       € 67
5 gangen 5 plats (*)  € 80

Het menu en de lunch worden enkel per tafel geserveerd.

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.

Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden

Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.

Allergènes doivent être informés à l'avance.

divider
Bistro Jett

VINI ENJOY

Amuses

  • Cavalleri Franciacorta docg Bmanc de Blancs

Zeebaars- radijs - zeespaghetti- mierikswortel 

  • Pinot Blanco, Schioperto 2019 

Slnt-jacobsvrucht -varkenswang - beluga linzen -postelein 

  • Grüner Velcliner, Proidl, Housberg 2019 

Fazant- peterseliewortel - doyennepeer- walnoot 

  • Barboresco, Franco Rocco, Barboreso Cru Albesoni doeg 2015 

  • Rocco di Frosslnello, songiovese/mer/ot/cobemet sauvignon 2017 

Yuzu- cocos- opalys 

  • Moscato d'Asti, Ceretto 2020 

4 gangen menu met amusen, aperitief, bijpassende wijnen, water en koffie aan € 135 p.p

Woensdagavond 20 oktober. 

divider
 
Bistro Jett

€ 23

€ 25

€ 24

€ 28

€ 42

€ 40

Ossenhaas / Filet pur

gekonfijte krielaardappel – groene pepersaus – suikersla / 
pommes de terre  confit – poivre vert - sucrine

Sint-jacobsvrucht / Coquille

vakenswang – beluga linzen - postelein / joue de porc – lentilles beluga – pourpier

Ombervis / Maigre

langoustine – bulgur – kerrie – bimi / langoustine – bulgur – curry – brocolini

€ 46

€ 42

€ 45

A LA CARTE MENU

Zeebaars / Bar

mierikswortel – radijs - zeebanaan / raifort – radis- banane de mer

Sint-jacobsvrucht / Coquille

varkenswang – beluga linzen - postelein / joue de porc – lentilles beluga - pourpier

Zeeduivel / Lotte

groene asperge – Thaise basilicum – 5 spice / asperges vertes – basilic Thai – 5 spice

2x ganzenlever / 2x fois gras

vijg – macadamia – sakura / figue – macadamia - sakura

Gezelschappen van 5 of meer stellen wij ons menu “Enjoy” voor.

Indien er een allergie is, gelieve dit op voorhand te vermelden.

Nous proposons notre menu  ‘’Enjoy’’ à des groupes de 5 personnes ou plus.

En cas d’allergies, mercie de nous informer.

Hoofdgerechten

Hazenfilet / Filet de lièvre

peterseliewortel – stoofpeer - walnoot / Racine de persil – poire - noix

Fazant / Faisan

knolselder – kaneelappel – amandelsoes / céleri-rave – pomme cannelle – pomme dauphine

Voorgerechten

divider

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 31. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

RESERVEER TIJDIG UW TAFEL EN GENIET!​

divider

Take away tijdens de feestdagen

 
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
1/3