
MENU “enjoy”
Sintjacobsvrucht
Coquilles saint-jacques
avocado | passievrucht | dashi
avocat | fruit de passion | dashi
Zeeduivel
La lotte
kreeft | bloemkool | jus bouillabaisse
homard | chou-fleur | jus bouillabaisse
Griet (*)
Barbue
knolselder | spinazie | spek | herfsttruffel
celeri-rave | épinards | bacon | truffe l'automme
Hazerug
Lièvre
schorseneren | cox appel | hazelnoot
salsifis | pomme de cox | noisette
Mango
Mangue
basilicum | guanaya 70%
basilic | guanaya 70%
Kaas i.p.v. dessert + € 7
Fromage a.l.d. dessert + € 7
4 gangen / 4 plats € 75
5 gangen / 5 plats (*) € 95
’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!
Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.
Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.
Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.
Allergènes doivent être informés à l'avance.

MENU “À la carte”
VOORGERECHTEN
2x sintjacobsvrucht
2 fois coquille
avocado l passievrucht l dashi
avocat l fruit de passion l dashi
36 €
Nieroogkreeft
Langoustine
komkommer l furikake l XO
concombre l furikake l XO
41 €
Kikkerbillen
Cuisses de grenouille
look l groene kruiden l gekonfijte citroen
ail l herbes vertes l citron confit
28 €
Tataki van ree
Tataki de chevreuil
herfsttruffel l saké l nashipeer l knolselder
truffe d’automme l saké l poire nashi l céleri-rave
32 €
HOOFDGERECHTEN
Griet
Barbue
spinazie l herfsttruffel l spek
épinards l truffe d’automme l bacon
49 €
Lotte
La lotte
kreeft l bloemkool l jus bouillabaisse
homard l Chou-fleur l jus bouillabaisse
51 €
Hazenrug
Lievre
fine champagne
fine champagne
84 € / 2P
Voor gezelschappen vn 5 of meer stellen wij ons menu "Enjoy" voor.
Indien er een allergie is, gelieve dit op voorhand te vermelden.
Nous proposons notre menu "Enjoy" à des groupes de 5 personnes ou plus.
En cas d'allergies, merci de nous infomer à l'avance.
Lunchmenu

U kan van dinsdag t/m vrijdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen voor 2 gangen aan € 37 en
3 gangen aan € 49. Op zaterdagmiddag serveren wij enkel het lunchmenu in 3 gangen. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.
Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.



