MENU
Gekruid met perfectie

Menu “enjoy”

Zalm “label rouge”                           noordzeekrab – avocado – passievrucht – mashua

Soumon “label rouge”                       tourteau – avocat – fruit de passion – mashua

10gr Oscietra kaviaar + € 40

Kreeftenstaart (*)                             fregola/saffraan – mozzarella – venkel

Queue d’homard (*)                            fregola/safran – mozzarella – fenouil

Sint Jacobsvrucht (**)                      ossenstaart – groene selder – cevenne ui – granny smith

Coquille (**)                                        queue de boeuf – céleri vert – oignon de cévenne – granny smith

Entrecôte of griet (+€4)                   chanteney wortel – vadouvan – gerookte soya – parijse paddenstoel

Entrecôte ou barbue                           carotte chanteney – vadouvan – soya fumé – champignon parisien

Kalfszwezerik ipv entrecôte + € 9

Assortiment kaas (***)                     ‘Michel van Tricht’

Du fromages (***)                             ‘Michel van Tricht’

Ananas                                                granaatappel – 5 spices – labneh

Ananas                                                pomme grenade – 5 spices – lebné

&

Chocolade                                          kriek lambic – citroentijm – amarena kers

Chocolat                                              kriek de lambic – thym citron – cerise amarena

 

4 gangen                           € 55

5 gangen (*)                     € 69

6 gangen (**)                   € 83

7 gangen (***)                 € 95

Kaas i.p.v. dessert + € 7 / fromage a.p.d. dessert + € 7

 

Kaas i.p.v. dessert + € 7 / fromage a.l.d. dessert + € 7