Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een gastronomische keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het menu 'Enjoy', à la carte gerechten of lunchmenu.

divider
 
Bistro JETT

MENU “enjoy”

Noordzeekrab / Crabe de mer du Nord

buikspek – pitaja – kaffir - saké / poitrine de porc – pitaja – lime - saké

Griet /  Barbue

kreeft – doperwt – lamsoor – ijzerkruid – geconfijte – citroen /

homard – petit pois – lavande de mer – verveine – citron 

Asperge (*) / Asperges (*)

rundscarpaccio – truffel – eierdooier - tuinbonen / carpaccio de bœuf – truffe – jaune d’œuf – féve

Kalfsvlees / Veau

prei – rabarber – vadouvan – violet aardappel / poireau – rhubarbe – vadouvan – pomme de terre violette

Galiameloen/ Melon galio

cheesecake - gember / cheesecake - gingembre

Kaas i.p.v. dessert (4 gangen) + € 7

Fromage a.l.d. dessert (4 plats) + € 7

4 gangen 4 plats       € 69
5 gangen 5 plats (*)  € 84

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.

Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden

Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.

Allergènes doivent être informés à l'avance.

divider
Bistro JETT

€ 24

€ 24

€ 27

€ 26

Hoofdgerechten

Heilbot / Flétan

bloemkool – enoki – dragon / Chou-fleur – enoki - estragon

Griet / Barbue

kreeft – doperwt – lamsoor – ijzerkruid / homard – petit pois – lavande de mer - verveine

Duif / Pigeon    

asperge – doperwt – polenta / asperges – petit pois - polenta

Kalfsvlees / Veau

prei – rabarber – vadouvan – violet aardappel / poireau – rhubarbe – vadouvan – pomme de terre violette

€ 42

€ 46

€ 45

€ 41

Gezelschappen van 5 of meer stellen wij ons menu “Enjoy” voor.

Indien er een allergie is, gelieve dit op voorhand te vermelden.

Nous proposons notre menu  ‘’Enjoy’’ à des groupes de 5 personnes ou plus.

En cas d’allergies, mercie de nous informer.

divider

’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

A LA CARTE MENU

Noordzeekrab / Crabe de mer du Nord

buikspek – pitaja – kaffir – saké / poitrine de porc – pitaja – limon - saké

Zeebaars / Bar

scheermes – aioli – jus bouillabaisse / couteau – aioli – jus bouillabaisse

Asperge / Asperges

rundscarpaccio – truffel – eierdooier - tuinbonen / carpaccio de bœuf – truffe – jaune d’œuf - féve

Kikkerbillen / Cuisses de grenouille

look – frisse kruiden – gekonfijte citroen / ail – herbes fraiches – citron confit

Voorgerechten

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 31. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

RESERVEER TIJDIG UW TAFEL EN GENIET!​

divider
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
1/3