Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een gastronomische keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het menu 'Enjoy', à la carte gerechten of lunchmenu.

divider
 
Bistro JETT

MENU “enjoy”

Noordzeekrab / Crabe tourteau

galiameloen - avocado - zwarte kerrie / mélon de galia - avocat - curry noir

Babykreeft / Homard bébé  

Tomaat - aubergine - gekonfijte citroen - lavas / tomate - aubergine - citron confite - livéche

Zeebaars (*) / Bar(*)

Grijze garnalen - bloemkool - gruyère - dragon / crevetes grises - chou-fleur - gruyère - estragon

Anjou duif  / Pigeon d'anjou

Koningsoesrzwam - knolselder - abrikoos - savoramosterd / eryngii - céleri-rave - abricot - moutarde de savora

Aardbei / Fraise

zwarte peper - citroentijm - honing / poivre noir - thym de citron - miel

Kaas i.p.v. dessert + € 7

Fromage a.l.d. dessert + € 7

4 gangen 4 plats       € 69
5 gangen 5 plats (*)  € 85

’S middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.

Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.

Allergènes doivent être informés à l'avance.

divider
Bistro JETT

€ 26

€ 27

€ 27

€ 29

Hoofdgerechten

Zeebaars / Bar

grijze garnalen - bloemkool - gruyère - dragon / crevettes grises - chou fleur - gruyère - estragon

Suplement kaviaar + €30

Noordzeetong / Sole de mer du nord

hazelnootboter - lamsoor - zomertruffel - merg / beurre de noisettes - lavande de mer - truffe d'été - moelle

Kalfszweriken / Ris de veau

wortel - girollen - specerijen / carotte - girolles - épices

Anjou duif / Pigeon d'anjou

koningsoesterzwam - knolselder - abrikoos - savoramosterd / eryngii - céleri rave - abrikot - moutarde de savora

€ 44

€ 51

€ 44

€ 45

Gezelschappen van 5 of meer stellen wij ons menu “Enjoy” voor.

Indien er een allergie is, gelieve dit op voorhand te vermelden.

Nous proposons notre menu  ‘’Enjoy’’ à des groupes de 5 personnes ou plus.

En cas d’allergies, mercie de nous informer.

divider

’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

Kikkerbillen / Cuisses de grenouille

look – frisse kruiden – gekonfijte citroen / ail – herbes fraiches – citron confit

Gerookte paling "cromesqui" / Anguille fumé "cromesqui"

madras - groene asperge - kaffir / curry - asperges vertes - lime kaffir

Noordzeekrab / Crabe tourteau

galiameloen - avocado - zwarte kerrie - ijzerkruid / mélon de galia - avocat - curyy noir - verveine

1/2 babykreeft / Homard bébé 1/2

tomaat -aubergine - jalapeño - basilicum / tomate - aubergine - jalapeño - basilic

Voorgerechten

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 31. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

RESERVEER TIJDIG UW TAFEL EN GENIET!​

divider
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
1/3