Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een uitstekende keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het exquise menu, à la carte gerechten of lunchmenu.

divider

Menu “Enjoy”

Zalm ‘’Mowi’’ 

kreeft – avocado – pomelo - tosazu
Saumon ‘’Mowi’’ 

homard – avocat – pamplemousse – tosazu
Met oscietra kaviaar (10gr) + € 29

Koningskrab 

courgette – pijnboompitten – barilotto – tomaat/specerijen
Crabe royal 

courgette – pignons de pin – barilotto – tomate/épices

Tarbot (*) 

langoustine – bloemkool – vadouvan - cumbava
Turbot(*) 

langoustine – chou-fleur – vadouvan - cumbava


Patrijs ‘’roodpoot’’ 

knolgroenten – kweepeer – vossenbes - foelie
Perdrix rouge 

légumes racines – coing – airelle – macis

Blauwe bes (*) 

kiwi – yoghurt
Myrtille(*) 

kiwi – yaourt

Banaan 

limoen – guanaja 70%
Banane 

citron vert – guanaja 70%



4 gangen / 4 plats € 60

6 gangen / 6 plats (*) € 80



Extra assortiment kaas + € 14
Fromage supplémentaire 

Kaas i.p.v. dessert (4 gangen) + € 7

Fromage a.l.d. dessert (4 plats) 



LUNCH € 29

(behalve op feestdagen)

Het menu en de lunch worden enkel per tafel geserveerd.

divider

À la carte

divider

VOORGERECHTEN


Zalm ‘’Mowi’’ - kreeft – avocado – pomelo – tosazu                26
Saumon ‘’Mowi’’ - homard – avocat – pamplemousse – tosazu
M
et oscietra kaviaar (10gr) + € 29


Koningskrab - courgette – pijnboompitten – barilotto           34
Crabe royal - courgette – pignons de pin – barilotto 


2x langoustine – bloemkool – vadouvan – cumbava                28
2 fois langoustine – chou-fleur – vadouvan – cumbava
Met oscietra kaviaar (10gr) + € 29


Garnaalkroket “JETT” – peterselie                                              21
Croquette de crevettes ‘’JETT’’ – persil




HOOFDGERECHTEN

2x langoustine – bloemkool – vadouvan – cumbava                   58
2 fois langoustine – chou-fleur – vadouvan – cumbava
Met oscietra kaviaar (10gr) + € 29


Tarbot – seizoensgroenten – kreeftbéarnaise                             49
Turbot – légumes de saison – béarnaise d’homard


Patrijs ‘’roodpoot’’ - knolgroenten – kweepeer – vossenbes     34
Perdrix rouge - légumes racines – coing – airelle – macis


Kalfszwezerik – bintje – spinazie - girolles                                  43
Ris de veau – pomme de terre – épinards - cantharelle


Steak tartaar “tomaat’ – vlierbeskapper – zwarte peper – 

pomme pont neuf                                                                             29
Steak tartare “tomate” – câpres de sureau – poivre noir – 

pomme pont neuf 

(vegetarisch/végétarien)

divider

Bij een wijziging in het menu of de gerechten kan een meerprijs worden aangerekend. Gelieve allergenen bij de reservatie door te geven.


Wij sluiten het restaurant 's middags om 16u00, 's avonds om 24u00. Bedankt voor het begrip.

Reserveer tijdig uw tafel en kom genieten!

divider

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 29. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

meer info