Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een gastronomische keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het menu 'Enjoy', à la carte gerechten of lunchmenu.

divider
 
Bistro JETT

MENU “enjoy”

Zeebaars / Bar

scheermes – radijs – zwarte kerrie – tom yum /

couteau – radis – curry noir – tom yum

Sintjacobsvrucht / Coquille

gerookte paling – peterseliewortel – cox appel / anquille fumé – persil racine – pomme de cox

Langoustine (*) / Langoustine (*)

schorseneer – selder/kastanje – belper knolle / salsifis – céleri/marron – belper knolle

Hert/ Cerf

flespompoen – knolselder – spar - peperkoek / butternut – céleri-rave – sapin – pain d’épice

Nashipeer/ Poire nashi 

miso/caramel - bergamot / miso/caramel – bergamote     

Kaas i.p.v. dessert + € 7

Fromage a.l.d. dessert + € 7

4 gangen 4 plats       € 69
5 gangen 5 plats (*)  € 85

’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.

Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.

Allergènes doivent être informés à l'avance.

divider
Bistro JETT

A la carte

Voorgerechten

Kikkerbillen / Cuisses de grenouille

look – frisse kruiden – gekonfijte citroen /

ail – herbes fraiches – citron confit

Ravioli / Ravioli

kwartel – truffel - spinazie / caille – truffe - épinards

Zeebaars / Bar

scheermes – radijs – zwarte kerrie – tom yum / scheermes – radijs – zwarte kerrie – tom yum

Langoustine / Langoustine

schorseneer – selder/kastanje – belper knolle / salsifis – céleri/noisette – belper knolle

€ 26

€ 35

€ 24

€ 34

Hoofdgerechten

Fazant / Faisant

“fine champagne” (2 cts) / “fine champagne” (2 cts)

Hert / Cerf

flespompoen – knolselder – spar – peperkoek /

butternut – céleri-rave – sapin – pain d’épice

Kalfszwezeriken / Ris de veau

hoorn des overvloed – knolgroenten - truffeljus / trompette de la mort – légumes racines – jus de truffe

Suplement truffel € 20

Sintjacobsvrucht / Coquille

gerookte paling – peterseliewortel – cox appel / anquille fumé – persil racine – pomme de cox

Zeebaars / Bar

inktvis – aardpeer – venkel – champagne / calemare – topinambour – fenouille – champagne

Suplement 10 gr Royal Belgium kaviaar € 35

€ 89

€ 45

€ 45

€ 46

€ 48

Gezelschappen van 5 of meer stellen wij ons menu “Enjoy” voor.

Indien er een allergie is, gelieve dit op voorhand te vermelden.

Nous proposons notre menu  ‘’Enjoy’’ à des groupes de 5 personnes ou plus.

En cas d’allergies, mercie de nous informer.

divider

’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

Bistro JETT

KERST & EINDEJAARSMENU

24 en 31 december 2022 

divider

CARPACCIO van COQUILLES 

mandarijn – bloemkool - hazelnoot 

STOOFPOTJE van NOORDZEEKREEFT 

witloof – beurre blanc 

FAZANT 

fine champagne – vol-au-vent – kweepeer 

TARTELETTE CHOCOLADE 

passievrucht - caramel 

divider

*** 79 € per persoon *** 

U maakt uw menu compleet met een heerlijke wijn  
van uw lokale specialist in fijne Italiaanse wijnen:
VINI RONALDO

 1 fles Sauvignon Blanc van Volpe Pasini (wit) 

+    1 fles Rosso di Montalcino van Uccelliera (rood)

60 € 

Franciacorta van Cavalleri aan 39,95 € (super bubbels!) 

divider

In samenwerking presenteren Bistro Jett en Vishandel Depaepe  
hun kerst- en eindejaars-menu voor 24 en 31 december. 

 

Uw bestelling dient geplaatst te zijn tegen ten laatste: 
20 december voor kerstavond en 27 december voor oudejaarsavond

Bestellen kan online bij Bistro Jett en telefonisch of via e-mail in beide zaken. Uw bestelling is definitief na bevestiging.

U kan uw menu enkel afhalen bij Vishandel Depaepe 

Knokkestraat 20A te Heist

050/51.13.16 
bestellingen.depaepe@gmail.com


Op het moment van afhalen heeft u nog keuze uit een ruim assortiment hapjes.

 

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen voor 2 gangen aan € 37 en

3 gangen aan € 49. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

RESERVEER TIJDIG UW TAFEL EN GENIET!​

divider

Take away tijdens de feestdagen

Het feestmenu is ENKEL af te halen is bij Vishandel Depaepe: Knokkestraat 20A te Heist.

(niet bij ons in het restaurant)

 
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
culinaire verwennerij bij Bistro JETT
press to zoom
1/3