Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een uitstekende keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het exquise menu, à la carte gerechten of lunchmenu.

divider

Menu “Enjoy”

divider

Wijting -  Cumbava – avocado – sesam
Merlan -  combava – avocat -sésame

Zeeduivel -  Noordzee garnalen – yuzu - prei
Lotte crevettes mer du nord – yuzu - poireau

Skrei (*) wintertruffel– bloemkool - parmezaan
Jeune cabillaud (*) truffe d’hiver – chou-fleur - parmesan

Anjou duif - flespompoen –morieljes – scamorza / bombarijst
Pigeon d’Anjou -butternut – morilles – scamorza / riz de bomba

Kalfszwezerik i.p.v. duif + € 9 

Granny smith (*) mokka -zoethout
Granny smith (*) moka – bois de réglisse

Gezouten caramel - braambes -supasawa
Caramel salé - mure - supasawa



4 gangen / 4 plats             € 60
6 gangen / 6 plats (*)        € 80


Extra assortiment kaas + € 14
Kaas i.p.v. dessert (4 gangen) + € 7

LUNCH € 28
(behalve op feestdagen)
Het menu en de lunch worden enkel per tafel geserveerd.

divider

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend. Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

À la carte

Voorgerecht / Hoofdgerecht

divider divider

Wijting   10goscietra kaviaar – cumbava – avocado – sesam    56
Merlan     10g caviar oscietra – combava – avocat – sésame

Garnaalkroket J.E.T.T./ Croquette de crevette J.E.T.T                    20 

Zeeduivel  Noordzeegarnalen– yuzu - prei                                    24 Lotte Crevette grise - yuzu - poireau


Skrei  wintertruffel - bloemkool - parmezaan                          26 / 42 Jeune cabillaud  truffe d'hiver - chou-fleur - parmesan


Anjou duif  flespompoen - morieljes - bombarijst                         42 

Pigeon d'Anjou  butternut - morilles - riz de bomba


Kalfszwezerik  flespompoen - morieljes - bombarijst                   43

Ris de veau  butternut - morilles - riz de bomba


Hollands rosé kalf  wintertruffel - sucrine - parmezaan               49

Veau d'Hollande rosé  truffe d'hiver - sucrine - parmesan





Sommige “A la carte” gerechten uit het menu “Enjoy” kunnen afzonderlijk als voor- en hoofdgerecht genomen worden. Het is niet mogelijk om een voorgerecht als hoofdgerecht te nemen

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend. Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

Reserveer tijdig uw tafel en kom genieten!

divider

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 28. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

meer info