Ontdek hier het menu of à la carte gerechten.

Menu

Een uitstekende keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het exquise menu, à la carte gerechten of lunchmenu.

divider

Menu “Enjoy”

Babykreeft 

Ajo blanco – groene tomaat – galiameloen - brioche
Homard demoiselle 

Ajo blanco – tomate verte – melon de galia - brioche


Zeeduivel 

zeeuwse mossel – lavas – zeekraal – fijne groentjes
Lotte 

moule zélandaise – livéche – salicorne – légumes fines
Met oscietra kaviaar (10gr) + € 29

Zeebaars (*) 

lamsoor – courgette – aubergine - basilicum
Bar (*) 

lavende de mer – courgette – aubergine - basilic

Entrecôte ‘’Angus’’ 

maïs – cantharellen – madeira - sjalot
Entrecôte ‘’Angus’’ 

maïs – girolles – madeira - échalote

Aardbei (*) 

mojito royal – samba kruiden
Fraise (*) 

mojito royale – herbe de samba

Framboos 

baba au rum - citroentijm
Framboise 

baba au rum – thym de citron



4 gangen / 4 plats € 60

6 gangen / 6 plats (*) € 80



Extra assortiment kaas + € 14
Fromage supplémentaire + € 14

Kaas i.p.v. dessert (4 gangen) + € 7

Fromage a.l.d. dessert (4 plats) + € 7



LUNCH € 29
(behalve op feestdagen)
Het menu en de lunch worden enkel per tafel geserveerd.

divider divider

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend. Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

À la carte

divider

VOORGERECHTEN


Babykreeft                                                                                       23

Ajo blanco – groene tomaat – galiameloen – brioche  
Homard demoiselle 

Ajo blanco – tomate verte – melon galia - brioche

Langoustine                                                                                    27
rundstartaar – bloemkool – knolselder – peterselie/parmezaan 
Langoustine 

tartare de bœuf – chou-fleur – céleri rave – persil/parmesan
(Mise en Plage gerecht)

Zeeduivel                                                                                          24

zeeuwse mossel – lavas – zeekraal – fijne groentjes 
Lotte 

moule zélandaise – livéche – salicorne – légumes fines
Met oscietra kaviaar (10gr) + € 29



Garnaalkroket “JETT” – peterselie 21

Croquette de crevettes
‘’JETT’’ – persil



Udonpasta - zomertruffel – cantharellen 20

Pâtes udon - truffe d’été – girolles

(vegetarisch / végétarien)

rundstartaar – bloemkool – knolselder – peterselie/parmezaan 25
Langoustine 

tartare de bœuf – chou-fleur – céleri rave – persil/parmesan
(Mise en Plage gerecht)


HOOFDGERECHTEN

Tarbot 

varkenswang – lavas – cantharellen – koolrabi  48
Turbot 

joue de porc – livéche – girolles – chou-rave

Babykreeft 

zomertruffel - courgette – tomaat – tijm 33
Homard demoiselle 

truffe d’été – courgette – tomate - thym

Anjou duif “clamart”

pistache – ijspegel – sla  41
Pigeon d’Anjou ‘’clamart’’ 

pistache – radis glaçon – laitue

Kalfszwezerik 

wortel – cantharellen – bordelaise 42
Ris de veau 

carotte – girolles - bordelaise

Zomer ree 
eendenlever – kers – sluimererwt 46
Chevreuil d’été
fois – cerise - mangetout

divider

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend. Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

Reserveer tijdig uw tafel en kom genieten!

divider

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m zaterdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen aan € 28. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

meer info