top of page

Ontdek hier het menu gerechten.

Menu

Een gastronomische keuken en een mooie wijnkaart. 

Afhankelijk van de gelegenheid of de beschikbare tijd kunt u opteren voor het menu 'Enjoy'.

divider
menu
Bistro JETT

MENU “enjoy”

Zeebaars

Bar   

gerookte paling | bloemkool | mierikswortel

anguille fumé | chou-fleur | raifort

Noordzeetong

Sol de mer du nord

kreeft | prei | dragon

homard | poireau | estragon 

Sintjacobsvrucht (*)    

Coquilles    

pata negra | artisjok | cannelliniboon

pata negra | artichaut | haricot cannellini

Patrijs

Perdrix

hoorn des overvloeds | knolselder | kweepeer

trompette de la mort | celeri-rave | coign

Doyenne peer

Poire doyenne

sesam | five spice

sésame | five spice

Kaas i.p.v. dessert + € 7

Fromage a.l.d. dessert + € 7

4 gangen 4 plats       € 75
5 gangen 5 plats (*)  € 95

’s Middags sluit het restaurant om 16:00u, bedankt voor uw begrip!

Bij een wijziging in het menu wordt een meerprijs aangerekend.

Allergenen dienen op voorhand vermeld te worden.

Un changement dans le menu est qu'un supplément est facturé.

Allergènes doivent être informés à l'avance.

divider

Lunchmenu

divider

U kan van dinsdag t/m vrijdag van een lunchmenu genieten dat wij voorstellen voor 2 gangen aan € 37 en

3 gangen aan € 49. Op zaterdagmiddag serveren wij enkel het lunchmenu in 3 gangen. Het verandert dagelijks en wordt samengesteld volgens het marktaanbod en van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft.

Ons lunchmenu bestaat uit een voor- en hoofdgerecht en wordt geserveerd per tafel.

Voedselallergenen

divider

Bent u vegetariër of bent u allergisch voor bepaalde allergenen? Dan verzoeken wij u om ons dat bij reservatie mee te delen, dan passen wij dat met plezier voor u aan.

RESERVEER TIJDIG UW TAFEL EN GENIET!​

divider
reserveren
bottom of page